Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

luni, 22 decembrie 2014

Un gând bun...


Mulţumesc, Doamne, pentru încă o zi, pentru minunea de a fi, de a putea încă o dată saluta soarele şi a-mi limpezi trăirile în albastrul cerului, de a simţi iubirea celor dragi, de a aprecia fiecare clipa şi a-i găsi rostul, de a inspira pe cei care-mi privesc inima, de a face din fiecare cuvânt o scară pentru a atinge Cerul. E o minune să iubeşti şi sa fii iubit in aceeaşi măsură. 
Mă bucur atunci când primesc un dar, pe care poate că nu pot să-l ating, dar îl simt şi mă face fericită: cum ar fi un zâmbet, un cuvânt, o încurajare, o îmbrăţişare, ceva ce vine din inimă. Însă şi mai mult mă bucur când pot eu dărui cuiva bucăţele din sufletul meu.
Mulţumesc tuturor acelora care există în viaţa mea şi prin lucruri mărunte îmi fac clipele mai frumoase şi îmi dau forţa să continui călătoria numită Viaţă.

Va doresc o săptămână plină de binecuvantari minunate şi să aveţi lângă voi oamenii dragi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu