Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Puterea de transformare este in noi (partea a doua)

Am promis zilele trecute că voi continua discuția interesantă despre puterea gândului,al subconștientului,un domeniu actual care merită să fie aprofundat. Pe langă cartea citită,un impact puternic asupra mea l-a avut și vizionarea filmului„The Secret”(Secretul,un documentar care a dus la diverse reacții.Filmul are la bază Legea Atracției,un concept vechi de 100 de ani, care acum a fost prezentat oamenilor, atrăgând mari multimi de oameni.
Regula de baza a atractiei universale este: atragi ceea ce gandesti. Această lege implică faptul că nu este suficient să iți dorești ceva, ci trebuie să permiți acelui lucru să se întâmple, partea cea mai dificilă a îndeplinirii dorințelor.Sunt câteva principii fundamentale care asigură succesul Legii Atracției în viețile celor ce o aplica, cu condiția să se țină cont de ele:
1. Faptul de a considera că ești un magnet, care atrage toate lucrurile, in conformitate cu vibrațiile subtile pe care le emiți prin gândurile și emoțiile tale. Intîmplarile și experiențele pe care le trăiești sunt rezultatul gândurilor tale.Important este să ai încredere în tine însuți și în capacitatea ta de a atrage în viața ta lucrurile pe care le dorești, detasându-te de scopul final,lăsând ca legile Universului să lucreze în armonie cu ceea ce gândești.
2. Faptul de a vizualiza ceea ce îți dorești,având clar în minte dorința ta.Folosești puterea imaginaţiei pentru a crea o imagine mentală a ceea ce vrei să îndeplinesti sau să obţii. Vizualizare e mai puternică decât afirmaţiile.
INCREDEREA
INCREDEREA
3.Faptul că mediul înconjurător are influență asupra vieții tale.Cauta sa citesti lucruri relaxante,haioase,pozitive care să te destindă și să-ți influențeze benefic gândurile și emoțiile. Atragi oamenii care gandesc si simt ca tine. Pana la urma, intreaga ta existenta este determinata de gandurile si sentimentele tale.
4.Faptul de a acționa.Tot ceea ce ne inconjoara este format din energie si vibratii energetice, asa ca trebuie sa iti canalizezi gandurile catre indeplinirea dorintelor tale.
5 Fii recunoscător și bucură-te de lucrurile pe care le ai.
Am încercat să prezint aceste principii esențiale care pot ajuta o persoană să-și creeze o realitate fericită.Este foarte important să luptăm pentru păstrarea în mentalul nostru a unor gânduri pozitive, benefice atât cantitativ cât şi calitativ. Se impune o educaţie a gândului prin cultivarea gândurilor pozitive şi a atitudinilor demne, nobile şi senine, prin pronunţarea vorbelor frumoase şi plăcute semenilor pentru o sănătate bună din punct de vedere mental.
Dacă vom reuși să devenim stăpânii propriei minți,vom deveni stapânii propriei vieții.În orice moment avem posibilitatea de a alege.Alegem iubirea în locul urii? Alegem bucuria în locul monotoniei? Dacă vom răspunde afirmativ la aceste întrebări,ne vom păstra integritatea umană, și astfel vom atinge nivelul de suflete evoluate capabile să-și creeze o armonie autentică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu