Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

joi, 8 ianuarie 2015

Să credem că binele este mai puternic ca răul


Trăim timpuri de cruzime, de răutate, de întunecime morală şi spirituală, în care au loc acte de o violenţă incalificabilă, cum este actul terorismului. Când spun aceste cuvinte, mă gândesc la atacul terorist din Paris, când 12 jurnalisti au fost ucişi şi altii răniţi.
Terorismul e ca un virus periculos ce se infiltrează, ce nu poate fi controlat şi oprit. E un act de laşitate, pentru că ataca din umbră când nu te aştepti, un act de sadism pentru că e comis în numele lui Dumnezeu, în numele religiei. E o mare păcăleală! Pentru că în numele lui Dumnezeu nu ucizi, nu înşeli, nu răneşti, nu urăşti. În numele iubirii, nu se pot comite astfel de suferinţe. În numele lui Dumnezeu poţi doar face bine, iubi, ajuta, încuraja, mângâia şi vindeca.
Terorismul sădeşte teroare în mintea şi inima oamenilor. Sa luptam impotriva fricii de terorism, nerenunţând să credem că binele este mai puternic ca răul şi că dragostea este mai presus de ură.

A fost un atac împotriva libertăţii presei, dar şi împotriva întregii umanităţi. Să fim solidari cu durerea lor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu