Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Oamenii care îţi stau alături...


Oamenii care vor să îţi fie alături vor fi acolo, indiferent de loc, de timp, de conjunctura... Vor lupta pentru tine, vor face tot ceea ce e necesar ca tu să simţi că ai un loc în viaţa lor.
De azi, nu mai vreau să lupt pentru cineva care nu face un minim efort să lupte pentru mine, pentru ceea ce imi doresc şi mă face fericită. Am realizat că tu eşti singur în a căuta fericirea şi a ţi-o procura. Pentru că din exterior nu ştie nimeni ce luptă duci înăuntru şi ce sentimente 
porţi cu tine în fiecare clipă.
Dacă nu spun tot ce ştiu nu înseamnă că nu înţeleg tot ce se întâmplă.
De azi, vreau să mă inconjor cu oameni sinceri, care-şi deschid total inimile în faţa mea, care pot să mă privească în ochi, chiar de greşesc, care nu se ascund într-o carapace virtuală sau reală.
Am încercat de multe să îi menajez pe cei la care ţin, să nu sufere şi am făcut totul pentru ei. Dar oare, ei ştiu asta? Ştiu ei câţi spini am smuls din inimă, câte lacrimi am ascuns în perină, câte visuri am scăpat printre degete de dragul lor?
Am învăţat recent că oamenii care iubesc nu fug, nu se ascund, nu simulează, nu tac..
Oamenii care te iubesc te cauta, îţi vorbesc, fac gesturi frumoase, doar ca să te vadă zâmbind, împărtăşesc cu tine bucăţele din viaţa lor, cu bune şi cu rele, sunt acolo pentru tine, chiar de pierd sau suferă.
Ştiu cum e să te doară până la lacrimi viaţă, să-ţi înţepi inima în iluziile vieţii, să urli de dor, de drag, să pierzi pe cine iubeşti, să te ardă lacrimile, încât părticele din suflet să se carbonizeze... Şi totuşi când viaţă şi oamenii mă lovesc, eu continui să merg înainte, iubind.

24.01.2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu