Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Aripi de inger (partea a-2-a)

Am pornit la drum pe această insulă cu o vegetaţie luxuriantă, prin care răsunau triluri de păsărele. După câte ore bune de mers, din senin s-a pornit o ploaie de vară. Stropii înviorători de ploaie se grăbeau să ne atingă chipurile uimite şi să ne spele sufletele de mocirla suferinţei şi amărăciunii. Am încercat să găsim un loc unde să ne adăpostim.
Deodată, am zărit o peşteră. Nu o mai văzusem până atunci, era ascunsă ochiului de vegetaţia bogată a insulei. Probabil că intuiţia ne-a condus până în acest loc. Intrând în peşteră, amândoi am simţit ceva straniu, ceva ce eu nu mai simţisem până atunci, o vibraţie specială. O lumină vie şi intensă l-a acoperit pe înger, o puzderie de raze de iubire m-au atins şi în acea clipă a început să-i crească îngerului cealaltă aripă. Avea aceeaşi dimensiune, formă şi culoare. Eram uimită şi impresionată de ceea ce se întâmpla.
Faţa îngerului radia de fericire. Acum, aveam o altă stare, o stare de bine, de calm şi iubire profundă, absolută ce-mi inunda fiinţa.
Ingerii intelepciunii iubirii
Ingerii intelepciunii iubirii
Nu mai era ură, resentiment sau vreun alt sentiment negativ, intrasem într-o altă dimensiune, cea a iubirii care mă făcea conştientă de latura angelica cu care ne naştem, dar care pe parcurs se pierde din vedere acest aspect profund cu care suntem înzestraţi. Devenisem conştientă că inima îmi fusese incompletă până acum. Înţelegeam că trăisem pe jumatate, sperasem şi iubisem pe jumătate.
Nu putem trăi doar cu o aripă. Trebuie să ne găsim cealaltă aripă, acea jumătate care să ne întregească, acel suflet pereche care să ne ajute să vibrăm complet pe frecventa unică a dragostei. Iar pe aceasta frecvenţă nu putem să intrăm singuri, avem nevoie de celălalt, de cel care ne completează şi ne dă libertatea absoluta obţinută prin iubire necondiţionată şi altruistă. Regăsindu-ne aripa pierdută a fiinţei, vom putea să zburăm spre eternitate, spre iubirea totală generatoare de fericire. Am înţeles că acel înger era îngerul Iubirii. Făcusem cunoştinţă cu cel mai sublim înger, iar nu el avea nevoie de ajutor, ci eu. De fapt el mi-a apărut în cale pentru a mă face conştientă de existenţa şi importanţa iubirii.
Noi, oamenii avem o conexiune specială cu acest înger, numai că nu suntem conştienţi de acest lucru. Îngerul Iubirii este altruist, bun, optimist, armonios, răbdător cu noi încercând să ne ajute pe fiecare să-l descoperim. El ne acoperă cu aripile-i moi şi albe inima cuprinsă de întunecimea pământească. Să-i permitem să păşească în universul nostru pământean, iar viaţa ne va fi pătrunsă de lumina pură a dragostei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu