Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

marți, 28 septembrie 2010

Să învăţăm de la păsări, de la flori

De la păsări învăţ o lecţie importantă. Binecuvântata dorinţă a lucrurilor simple. Păsările privesc viaţa cu bucurie şi optimism. Sunt atât de fragile, dar atât de puternice. Atât de neînsemnate pentru mulţi, dar atât de preţioase pentru mine, pe care le admir şi le descopăr. Cu trilul lor încântător, ele ne anunţă simfonia bucuriei, o bucurie autentică ce se găseşte în lucrurile simple. Din cântul lor transpare multă veselie şi dorinţă de viaţă, ele nu se plâng niciodată că viaţa uneori e crudă. Poate că şi ele simt durere dar nu se lasă dominată de ea. Ar trebui să învăţăm de la ele să privim viaţa cu optimism şi să încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă. Cântecul care răsuna în fiinţa noastră să fie unul al bucuriei, să fim în rezonanţă cu Universul, un Univers al armoniei şi bucuriei.

Birds of Paradise Peter Sue Marc (Pasarile paradisului)
Vezi mai multe video din diverse
Când privesc trandafirii, flori atât de suave şi profunde, mă identific cu ei şi simt că ei fac parte din însămi fiinţa mea. Când mă înclin ca să-i miros, este ca şi cum mă contopesc cu ei. Florile înseamnă pentru mine o nesfârşită sursă de bucurii. Ele radiază atâta lumină în jur şi reuşesc să aprindă lumini în sufletul meu. Florile sunt un amalgam de forme, de culori, de miresme. În fiinţa mea descopăr un amalgam de sentimente, de lacrimi si dorinţe. Petalele lor mi se aştern în suflet ca nestemate ale iubirii si gingăşiei. Parfumul lor îmi inundă plăpânda fiinţa cu bucuria de a trăi şi a iubi.
Să învăţăm să trăim cu adevărat,privind în jurul nostru...frumuseţea se ascunde în lucrurile simple ale vieţii.
Flower Images Free Pics Funny Pics
Flower Images at ImageHousing.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu