Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

joi, 16 aprilie 2015

Viaţa...

„Am iertat greşeli aproape de neiertat, am incercat să inlocuiesc persoane de neinlocuit şi să uit persoane de neuitat…
Am acţionat din impuls, am fost dezamăgit de oameni pe care-i credeam incapabili de a face anumite lucruri, dar şi eu am dezamăgit oameni…
Am ţinut pe cineva în braţe pentru a-l proteja… Am râs când nu trebuia… Mi-am făcut prieteni pentru totdeauna…
Am iubit şi am fost iubit, dar am fost şi respins…
Am ţipat si am sărit în sus de bucurie, am trăit pentru dragoste şi am făcut promisiuni pentru totdeauna, dar, inima mi s-a frânt de atâtea ori!
Am plâns ascultând muzică sau privind fotografii… Am telefonat doar pentru a auzi o voce, m-am îndrăgostit doar de un surâs… Aproape am crezut că voi muri de atâta nostalgie şi… Mi-a fost teama că voi pierde pe cineva foarte special (pe care, în cele din urmă, l-am pierdut)… Dar am supravieţuit! Şi încă trăiesc! Şi totuşi, merg înainte…Şi tu trebuie să mergi înainte.
Trăieşte!!! Ceea ce trebuie, într-adevăr, să faci este să lupţi cu toată convingerea, să îmbrăţişezi viaţa şi să o trăieşti cu pasiune, să pierzi cu demnitate şi să învingi îndrăznind, pentru că lumea aparţine celui ce îndrăzneşte şi Viaţa înseamnă prea mult pentru a fi nesemnificativă! ”
(Charlie Chaplin născut pe 16 aprilie 1889 - d. 25 decembrie 1977, Viaţa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu