Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

marți, 4 noiembrie 2014

Despre dăruire...


Împărtăşesc cu voi cele mai recente gânduri şi sper să vă facă plăcere să le citiţi:
Avem multe de învăţat de la Natură. Eu o numesc maestra noastră, pentru că ea ne învaţă încontinuu despre dăruire, despre frumuseţe, despre acceptare, despre puterea de a înfrunta şi de a te adapta condiţiilor vitrege, despre împărtăşirea acea plină de bucurie, despre seninătate şi tihnă sănătoasă, despre răbdare, despre iubirea divină, care nu se irită din orice, care nu se schimbă niciodată, indiferent de durerile suportate, care oferă oricui, oricât.
Aţi observat cum Cerul ne dăruieşte ploaia - lacrimi de înger -, soarele ne dăruieşte lumina - privirea senină a lui Dumnezeu -, stelele ne strecoară în inimi o clipă de magie, când strălucesc ca diamantele peste pământ? Aţi observat cum pământul ne oferă hrană, indiferent dacă suntem buni sau răi? Aţi observat cum sămânţa răbdătoare încolţeşte şi nu renunţă chiar dacă ştie că e nevoie de timp şi încercări până să rodească? Dacă am sta să privim pentru o clipă în jur, am fi învăţăcei de frunte, desăvârşindu-ne iubirea şi dăruirea.
Oare noi, oamenii când vom reuşi să dăruim aşa cum o face Natura?
4.10. 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu