Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Mai puternica...Viata ne oferă multe întrebări şi puţine răspunsuri. Ea înseamnă a cadea şi a te ridica, a fi înfrânt şi a avea totuşi curajul de a te ridica şi a merge mai departe. 
Viaţa e construită din umbre şi lumini, din paradoxuri şi ironii, din imprevizibil şi rutină, din durere şi bucurie... Drumul vieţii pentru unii e mai lin, pentru alţii înseamnă hopuri şi obstacole. Picioarele noastre nu calcă doar pe flori, ci şi pe mărăcini. Ne rănim şi sângerăm, dar cu toate astea nu abandonăm drumul ales de Cel de Sus.
Viaţa ne dă două opţiuni: ori ne lăsăm doborâţi de încercările ei, ori ne ridicăm de jos, ne scuturăm de regrete şi suspine şi le infruntăm, luptând. Am învăţat că tot ceea ce contează e curajul de a continua şi tot ceea ce rămâne e faptul că mai putem spera in ceva, ca nu suntem pierduţi atâta timp cât il avem pe Dumnezeu alături.
Esti puternic atunci cand iti cunosti slabiciunile... Esti intelept atunci cand inveti din greseli.
"Viata nu este asa cum ar trebui sa fie. Este asa cum este. Modul in care ii faci fata face diferenta."
Uneori, cei mai puternici dintre noi sunt cei care zambesc atunci cand traiesc o durere tacuta, plang in spatele unei usi inchise si duc lupte despre care nimeni nu stie nimic.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu