Fiind creatoare de frumos, prin aripa sufletului meu, cu sfială şi cu speranţă, dar mai ales cu stoicism, vă invit să păşiţi, prin iubire, în cel de al cincilea anotimp al universului dimensiunii mele interioare...
Lavinia Elena Niculicea

marți, 25 martie 2014

Oameni care apar în viaţa noastrăLa un moment dat, fiecare om a primit vesti bune care i-au înseninat inima, a cunoscut persoane care i-au schimbat viaţa, care i-au dat sentimentul că merită să fie iubit, s-a întâlnit cu situaţii inedite care l-au ajuta să coboare în străfundurile fiinţei, să aibă o altă perspectivă a vieţii şi să se regăsească. Iar daca nu a experimentat astfel de stări, înseamnă că acel om e mai sărac şi mai gol pe dinăuntru.
Oamenii nu apar întâmplător în viaţa ta. Există un motiv şi e important ca tu să-l afli.
Ei apar ca tu să înveţi că nu eşti singur, că poţi fi acceptat şi iubit, că ai un rol pe acest pământ.
Ei apar ca tu să înţelegi că eşti binecuvântat, că poţi fi bogat sufleteşte doar daca tu îţi deschizi inima către iubire.
Simţi care sunt oamenii care rezonează cu tine, care stii că merită să fie acolo, în inima ta, în viaţa ta. Tot ce poţi face este să-i recunoşti, dincolo de cuvinte. Ce poate fi mai emotionant, decât două suflete care se ating, care-şi vorbesc doar prin puterea dragostei?
Viaţa nu ne întreabă ce fel de oameni ne dorim, pur şi simplu ne oferă oamenii de care suntem legaţi cu un fir invizibil ( gânduri, sentimente), pe cei care să ne umple cartea vieţii cu zâmbete, cu lacrimi, cu fericire, cu afecţiune, cu bunătate.
Să nu-i uităm niciodată pe cei care au intrat în viaţa noastră şi ne-au întins mâna să ne ridicăm de jos, să continuăm luptă şi să ieşim învingători.
Să nu-i uităm pe cei care ne-au învăţat să dăruim mai mult, să fim mai buni şi să rămânem Oameni.

25.03.2014 

Un comentariu:

  1. ,,Oamenii nu apar întâmplător în viaţa ta. Există un motiv şi e important ca tu să-l afli.
    Ei apar ca tu să înveţi că nu eşti singur, că poţi fi acceptat şi iubit, că ai un rol pe acest pământ."
    Frumoase cuvinte ! Impresionant.

    RăspundețiȘtergere